10 Ocak 2011 Pazartesi

'CIRQUE DU SOLEIL'E ALTI EK GÖSTERİ

Dünyaca ünlü uluslararası topluluk Cirque du Soleil, en köklü gösterilerinden biri olan Saltimbanco ile 19 Şubat – 4 Mart arası Türkiye’yi ziyaret ediyor! Akbank’ın ana sponsorluğunda ve Pozitif organizasyonuyla sahnelenecek olan Cirque du Soleil başyapıtı Saltimbanco, 19 Şubat tarihinden itibaren Abdi İpekçi Arena’da olacak.

ABD'DE İŞSİZLİK 1.5 YILIN EN DÜŞÜĞÜNDE

ABD Çalışma Bakanlığı verilerine göre, Aralık ayında tarım dışı istihdam 103 bin ile beklentilerin altında artarken, işsizlik oranı yüzde 9.4 oldu. İşsizlik oranı böylece Mayıs 2009'dan bu yana en düşük düzeye indi.

PERA MÜZESİ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Gelman Koleksiyonu'ndan Frida Kahlo ve Diego Rivera sergisi kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan eğitim etkinlikleri Ocak ayında Pera Müzesi’nde başlıyor.

CHAMP ELYSEE GİBİ OLDU

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında başlatılan yenileme çalışmalarıyla yepyeni bir çehreye kavuşan Abdi İpekçi Caddesi çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla açıldı. Kerem Görsev’in caz müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen törenin açılışını Şişli Belediyesi Mustafa Sarıgül yaptı. Abdi İpekçi Caddesi’ne serilen kırmızı halının üzerinde konuşan Sarıgül, Nişantaşı’nın İstanbul’un en seçkin bölgesi haline geldiğini söyledi.

TOKİ'DEN 2011'DE 3 MÜJDE

Toplu Konut İdaresi, yeni yıla 3 iyi haber ile girdi. Şehit ailelerine verilen faizsiz konut kredisi tutarı arttırılırken, kooperatiflere açılan kredinin erken kapatılması imkanı getirildi.