22 Temmuz 2013 Pazartesi

ATA EVİ HAZIR



Selanik’te, restorasyon çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz haziran ayından beri kapalı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evin önemli bölümü yenilendi. Müze evin, Şeker Bayramı’na kadar ziyarete açılması hedefleniyor.

MİMAR SİNAN’IN EVİ KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR



Anadolu’nun yanı sıra yurt dışında da eşsiz eserler yapan Mimar Sinan’ın 22 yaşına kadar yaşadığı Kayseri’nin Ağırnas beldesi, yeraltı şehirleri, kiliseleri ve dehlizleriyle keşfedilmeyi bekliyor.

SBS'DE TERCİH SÜRESİ UZATILDI



Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci ve velilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda SBS sonuçlarına göre tercih süresini 29 Temmuz'a kadar uzattı.

ROGER WATERS 75 TIR'LA GELECEK



4 Ağustos'ta İstanbul'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Roger Waters'ın İstanbul'a 75 TIR'la geleceği öğrenildi.

HONG KONG'DA BRUCE LEE SERGİSİ



Sergilediği inanılmaz kung fu yetenekleriyle zihinlerde silinmez bir yer bırakan, ünlü film yıldızı Bruce Lee anısına Hong Kong'da bir sergi açıldı.

MICROSOFT’UN ‘YATIRIM KUPASI’ TÜRKİYE’DE



Microsoft Türkiye, 112 ülke arasında dört yılda üçüncü kez ‘Yılın Ülkesi’ seçildi.

VAN'DA TEDAVİ EDİLEN KUŞLAR DOĞAYA BIRAKILIYOR !



Özellikle Van ili civarlarında yaralı halde bulunan farklı çeşitlerdeki kuşlar Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından tedavisi yapıldıktan sonra doğaya bırakılacak.

SÜPERMEN VE BATMAN BİR ARAYA GELİYOR



Warner Bros stüdyoları, dünyanın en ünlü çizgi roman karakterlerinden Süpermen ve Batman’in bir arada rol alacağı yeni bir filmin müjdesini verdi.

ESKİŞEHİR’DE "SOKAK HAYVANLARI FESTİVALİ"



Eskişehir’de sahiplenilmeyi bekleyen ya da geçici yuva arayan kedi ve köpekler için ‘Sokak Hayvanları Festivali’ düzenleniyor.