8 Aralık 2010 Çarşamba

TÜRK TELEKOM'DAN BÜYÜK İNDİRİM!

İnternet servis sağlayıcılara yüzde 40 indirim geliyor. Türk Telekom'un kampanyası, yılbaşından sonra ADSL abonelerine indirim olarak yansıyabilir.

CROSSROADS ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Bu yıl 5.si düzenlenen , "Kültürler arası diyalog" temalı kısa filmlerin yarıştığı JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali sonuçları açıklandı. Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde birinciliği "Mada" isimli filmi ile Musa Ak aldı.

MEVLANA 737. VUSLAT YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Mevlana'nın 737. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Etkinlikleri, ''Hoşgörü ve Sevgi Yürüyüşü'' ile başladı.
 

ECE EGE'YE 'BAŞARILI KADIN ÖDÜLÜ'

Dice Kayek markasının tasarımcısı Ece Ege, Fransa’nın önde gelen Avrupa-Akdeniz ilişkilerini destekleyen ve teşvik eden kuruluşu, France-Euro-Mediteranee’nin “Başarılı Kadın Ödülü”ne layık görüldü. Ödül, farklı kültür ve mesleki deneyimlerden gelen ve aynı zamanda genç nesillere ilham kaynağı olan 9 kadına verilecek.

WOW CATACLYSM GECE YARISI GELDİ

Milyonların büyük sabırsızlıkla beklediği çevrimiçi rol oyunu World of Warcraft Cataclysm dünya ile aynı anda Türkiye'de gece yarısı satışa sunuldu. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok şehirde gece yarısı kapılarını açan mağazalar, değişik etkinliklerle 1 saat boyunca WoW Cataclysm satışı yaptı.

MULTİPL SKLEROZ TEDAVİSİ İÇİN YENİ YÖNTEM

Fareler üzerinde denenen yeni bir yöntem, beyindeki kök hücreleri harekete geçirerek zarar görmüş sinir hücre kılıflarını tamir ediyor.