7 Haziran 2011 Salı

MİLYONLAR İÇİN 'UCUZA AŞI' VAADİ GERÇEK OLUYOR

Dünyanın en önde gelen ilaç şirketleri, gelişmekte olan ülkelere sattıkları hayat kurtarıcı nitelikte bir dizi aşının fiyatını büyük oranda indiriyor.

TEK DELİKTEN SAFRA KESESİ AMELİYATI

Kadıköy Şifa Sağlık Grubu’nda Da Vinci Robotik Cerrahi yöntemi ile Türkiye’de ilk kez tek delikten safra kesesi ameliyatı gerçekleştirildi.

SAKİN ŞEHİRE "MAVİ BAYRAK"

Türkiye'nin ilk Cittaslow'u (Sakin Şehri) Seferihisar'ın Sığacık Büyük Akkum, Akarca ve Ürkmez plajlarına mavi bayrak verildi.

NAZIM HİKMET'İN YENİ VİDEOSU BULUNDU

Nazım Hikmet'in, 1962 yılında, vefatından önceki Paris günlerinde çekilen renkli video görüntüsü, Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun arşivinden çıktı.

ÖĞRETMEN ADAYLARINA MÜJDE

Milli Eğitim Bakanlığı, bundan sonra yapılacak öğretmen atamalarının tamamının kadrolu olarak yapılmasının planlandığını açıkladı.

İNGİLİZ RESSAMDAN "SİYAH KALEM ANTALYA" SERGİSİ

İrlanda asıllı İngiliz ressam ve sanat tarihçisi Mikail Duggan'ın çizimlerinden oluşan 'Siyah Kalem Antalya' adlı sergi, Antalya Kent Müzesi'nin küratörlüğünde Karaalioğlu Parkı'nda açıldı.

DURAN DURAN TÜRKİYE’YE GELİYOR

Dünyanın en önemli pop gruplarından Duran Duran, ‘All You Need Is Now’ albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor.Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Duran Duran, 28 Temmuz Perşembe Günü Maçka Küçükçiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak.