6 Haziran 2014 Cuma

İSTANBULLU'YA 1 LİRALIK AYAKKABI!



İstanbul’un tarihi, kültürel değerlerinden aldığı destekle moda ve alışverişte de dünyanın sayılı destinasyonlarından biri haline gelmesi amacıyla 2011’den bu yana düzenlenen İstanbul Shopping Fest (İSF), 7-29 Haziran arasında gerçekleştirilecek. İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ortaklığındaki İcra Kurulu’nun organizasyonuyla hayata geçen İSF’nin tanıtımı İTO’da yapıldı.

VENEDİK’TE TARİH YAZDIK



Dünyanın en önemli kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapan ‘Venedik Bienal’de Türkiye ilk kez kalıcı bir mekana sahip. Bir yıl sanat, bir yıl mimarlık festivali olarak devam eden bienalde Bülent Eczacıbaşı’nın çabası ve 21 destekçinin katılımıyla kalıcı mekan 20 yıllığına kiralanabildi. Türkiye bienal döneminde dünya vitrinine çıkacak sanatsal aktivitelerini artık bienalin iki ana mekanından birisi olan ‘Arselanale’de sergileyecek. Venedik Bienal’inde yer sahibi olmak prestijli bir konumu ifade ediyor.

AVRUPA UÇUŞLARINA KABLOSUZ İNTERNET



İngiliz uydu ve telekomünikasyon şirketi Inmarsat, Avrupa içi uçuşlarda internet bağlantısını sağlayacak projesini açıkladı.