22 Haziran 2012 Cuma

TÜRKİYE’NİN STARLARINDAN KALPTEN DESTEK

Kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, Club Bypass öncülüğünde gerçekleştirilen, “Hayatın Armağanı” sosyal sorumluluk projesi kalpleri buluşturuyor.

ÖĞRENCİLERE BÜTÜNLEME MÜJDESİ

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, bütünleme sınavı hakkından tüm üniversite öğrencilerinin yararlanabileceğini bildirdi.

HUNTİNGTON HASTALIĞINDA UMUT IŞIĞI

Amerikalı araştırmacılar, hayvanlar üzerinde tek doz olarak denedikleri DNA tabanlı yeni bir ilacın, Huntington hastalığının kötüye giden seyrini kısmen tersine çevirdiğini ve yavaşlattığını bildirdi.

10. ALTIN ÖRÜMCEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye’nin bağımsız web ödülleri organizasyonu 10. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde toplam 34 kategoride ödüller dağıtıldı. 2011 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki projeleri ödüllendirildi.

AYKAL'A ADNAN SAYGUN ÖDÜLÜ

Ahmet Adnan Saygun’un 105. doğum yıldönümünün de kutlandığı etkinlikte, ‘Ahmet Adnan Saygun Büyük Ödülü’ Prof. Dr. Gürer Aykal’a verildi. Aykal’a ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay verdi.

ENGELLİLERE İNDİRİMLİ AKARYAKIT

Samsun’da bir akaryakıt istasyonu, “Engellilere Yakın Engel Olmasın” isimli proje ile engellilere yüzde 5 indirimli yakıt kampanyası başlattı.