4 Mayıs 2010 Salı

LATİN POP MÜZİĞİ RÜZGARI JON SECADA İLE ESECEK

Dünyaca ünlü latin pop müziği sanatçısı Jon Secada büyük bir başarı grafiği yakaladığı yeni albümü 'Expressions' ile Ritmo Del Mondo konserleri kapsamında dünya turnesiyle uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

21-22-23 Mayıs 2010 tarihlerinde İzmir Mischa Live'de, İstanbul Mustafa Kemal Merkezi'nde ve Ankara Bilkent Odeon’da hayranlarına romantik, duygusal, sade ve karmaşık ezgilerden oluşan Latin Pop Müziği ve yeni albümü “Expressions” ile unutulmaz bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanan Jon Secada’ya, Türkiye’deki yoğun konser programında sahnede Jazz Quartet eşlik edecek.

TÜRK BİLİM İNSANINDAN KANSERE YENİ UMUT

ABD’de kanser hastalığı konusunda araştırmalar yürüten Dr. Cem Cüneyt Elbi, hastalığın tedavisinde çığır açacak yöntem üzerinde çalışıyor. Dr. Elbi’nin üzerinde çalıştığı yöntemle kanser hücreleri "yenilenmeyi unutarak" kendi kendilerini yok edecek.

"ALLİANOİ’YE DESTEK YOLCULUĞU"

Allianoi Girişim Grubu, Yortanlı Barajı’nın tehdit ettiği Bergama yakınlarındaki 2000 yıllık sağlık merkezi Allianoi’nin sular altında kalmaması için 16 Mayıs’da Allianoi’de bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

1 MİLYON DOLARA KARŞI 3 ASIRLIK MEŞE AĞACI

5 yıldızlı otel yaptıran bir iş adamı 300 yıllık meşe ağacını kesmemek için otelin projesini değiştirdi.

3. BATMAN'İN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

Sinema tarihinin en iyi çizgi roman uyarlamaları arasında yer alan Christopher Nolan imzalı 'Batman Begins/ Batman Başlıyor' ve 'The Dark Knight/ Kara Şövalye'nin ardından çekilecek üçüncü filmin 20 Temmuz 2012'de gösterime gireceği açıklandı.

VAN'DA YATILI OKULLARDA "ANNE ODASI" UYGULAMASI

Van'ın Gevaş ilçesindeki yatılı ilköğretim bölge okullarında oluşturulan "misafir anne odası" her gün bir anneyi ağırlıyor.

SGK'DAN SANATÇILAR İÇİN ÖZEL HİZMET

Artık sanatçılar sosyal güvenlik işlemlerini daha hızlı yapabilecek. Unkapanı Sosyal Güvenlik Merkezi'nde onlar için özel olarak bir servis kuruldu. Sosyal Güvenlik Kurumu bu kararı sanatçıların işlemlerle ilgili yaşadıkları sıkıntılar üzerine aldığını açıkladı.