4 Temmuz 2011 Pazartesi

THY'DEN ERKEN REZERVASYON İNDİRİMİ

Skytrax tarafından ''Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi'' seçilen Türk Hava Yolları (THY) ile kış döneminde seyahat edecek yolcular, biletlerini erken almaları durumunda tüm yurt içine, her şey dahil 44 liraya uçakla seyahat edebilecek.

GOOGLE'IN RESİMLE ARAMA HİZMETİ BAŞLADI

Google, herhangi bir web sitesinde gördüğünüz bir resmi artık bir arama kriteri olarak kullanmaya olanak tanıyor.

TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Polonya’da Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası finaline kadar yükselerek tarihi bir başarıya imza atan Potanın Perileri, final maçında Rusya’ya 59-42 mağlup oldu. Avrupa ikincisi olan Milliler, ülkemize ilk kez gümüş madalyayı getirmesini başardı. İlk periyotta Rusya’nın uzunları karşısında etkisiz kalan A Milli Takım, birinci çeyreği 11 sayı farkla 19-8 geride tamamladı.

SIFIR ARACIN TESCİLİ DE ARTIK NOTERDEN YAPILABİLECEK!

Başbakanlık ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nün işbirliğiyle hazırlanan ASBİS (Araç ve Sürücü Bilgi Sistemi) projesi ile sıfır araç satın alan vatandaşlar, araçlarına ait tüm bilgileri elektronik ortamda trafiğe gitmeden görebilecek; tescil işlemlerini trafik şubesine gitmeden veya iş takipçisine vekalet vermeden gerçekleştirebilecek. Sistem sayesinde kayıp ve kaçağın önüne geçilirken, araç alımsatımı daha güvenli olacak.