15 Mayıs 2013 Çarşamba

DAN BROWN'IN "CEHENNEM"İ RAFLARDA



Dan Brown'ın merakla beklenen yeni kitabı Cehennem piyasaya çıktı. Saat farkı nedeniyle kitabın piyasaya çıktığı ilk ülke Türkiye oldu.

CANNES FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR



Cannes Film Festivali'nin 66'ıncısı 15-26 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacak. Aralarında Nicole Kidman ve Oscar ödüllü Yönetmen Ang Lee’nin de bulunduğu jürinin başkanlığını ise Steven Spielberg yapacak.

DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASI İSTANBUL'DA



Sağlık Bakanlığı'nın obezite hastalığına karşı açtığı kampanyaya destek olmak için İstanbul'da düzenlenecek 3. Delta Gold Tour Dağ Bisikleti Şampiyonası, 26 Mayıs Pazar günü yapılacak.

TRT BELGESEL ÖDÜLLERİ, SAHİPLERİNİ BULDU



Bu yıl 5. kez düzenlenen “TRT Belgesel Ödülleri”, dün gece TRT İstanbul Tepebaşı Stüdyoları’nda düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Geceye TRT üst düzey yöneticileri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, televizyon ve gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve genel müdürleri ve medya dünyasının yakından tanıdığı isimler katıldı. TRT Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Asya Pasifik Yayın Birliği ve Güneydoğu Avrupa Kamu Yayıncıları Birliği toplantıları için İstanbul’da bulunan birçok yabancı televizyon kuruluşunun üst düzey yöneticisi de gala gecesinde yerlerini aldı.

AYASOFYA'YA 'CEHENNEM' TURU!



ABD’li yazar Dan Brown’ın son macera romanı ‘Cehennem’de İstanbul’a yer vermesi turizmcileri harekete geçirdi. Louvre Müzesi’nde olduğu gibi Ayasofya turları başlıyor.