3 Ekim 2013 Perşembe

GOOGLE’DAN HTML5 REKLAM UYGULAMASI



Google, internetin en yaygın programla dillerinden HTML5 tabanlı bir reklam tasarım uygulaması sundu. HTML5’i “bilgisayarlarımızda, akıllı telefonlarımızda ve tabletlerimizde güzel, birbiriyle bağlantılı içerik sunmanın evrensil dili” olarak tanımlayan Google, bir arama motorundan beklendiği gibi, Web Designer uygulamasıyla reklam sektörüne destek vermek istediğini ortaya koydu.

YENİ BİR PLAZMA SİSTEMİ



Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Lütfü Öksüz ve Suudi Arabistan'daki Ulusal Matematik ve Fizik Merkezi'nde (KACST) görevli Dr. Ahmed Hala önderliğindeki ekip, hibrid güç kaynaklı (mikrodalga ve radyofrekans) plazma sistemini geliştirdi.

İYEM İMZASIYLA BEETHOVEN



Evin Sanat Galerisi, sezonu birlikte çalıştığı sanatçıların daha önce sergilenmemiş eserlerinden oluşan ‘Portreler’ sergisiyle açıyor.

KANSERE KARŞI YÜKSEK TANSİYON İLACI



Yaygın olarak kullanılan yüksek tansiyon ilacı "Losartan"ın, solid (katı) tümörlerde damarların açılmasını sağlayarak kansere karşı mücadelede kullanılabileceği bildirildi.

CEP'TE TARİFE DEĞİŞİYOR!



Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kısa mesaj (SMS) tavan ücretlerinde 1 Ocak 2014 itibariyle yüzde 20 indirim yapılacağını açıkladı.