28 Kasım 2012 Çarşamba

BANYO VE LAVABODA KULLANILAN SU TUVALETLERDE DE KULLANILABİLECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında suyu dönüştürmek için harekete geçti. Konut, otel gibi binalarda banyoda ve lavaboda kullanılan su, kanalizasyon hattından ayrılan bir boru sistemiyle bir depoda toplanacak.

'LAL GECE'YE ATİNA'DAN İKİ ÖDÜL

Reis Çelik'in 'Lal Gece' filmi, 25. Panorama Avrupa Filmleri Festivali'nde iki ödüle birden layık görüldü.

BORO'LARIN EMANETİ RAHMİ M. KOÇ MÜZESİ'NDE

'Kısmet' yelkenlisi Boro ailesi tarafından Sadun Boro'nun 'Türkiye'de güvenle emanet edebileceğim ikinci bir yer yoktur' dediği Rahmi M. Koç Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.

"4. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ" BAŞLIYOR

Documentarist’in düzenlediği ve belgesel tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği "4. Hangi İnsan Hakları? Film Festivali" başlıyor.

ÖĞRENCİLER KARDEŞLERİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Doğa Koleji Ortaokul Birimi Öğrenci Meclisleri, rehber öğretmenleri ile beraber "Çocuk Esirgeme Kurumu"ndaki kardeşleri için çalışıyor.

GİTARIN SÜPERSTARI SLASH GELİYOR

90’larda müzik dünyasını sallayan Guns N’ Roses’ın sololarıyla ünlü yıldız gitaristi Slash, nihayet İstanbul ’a geliyor. Gibson Les Paul marka gitarı, yüzünü kapatan uzun kıvırcık saçları ve fötr şapkasıyla özdeşleşmiş tüm zamanların en önemli gitaristlerinden Slash, yeni projesi SLASH Featuring Myles Kenn-edy&The Conspirators’la birlikte 2 Şubat’ta Küçükçiftlik Park’ta olacak. Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri 4 Aralık’ta Biletix’ten satışa sunulacak.
RADİKAL

TÜRK DOKTORLARINDAN BİR İLK

Karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede sol böbreğinin işlev kaybettiğini ve rahminde ur olduğunu öğrenen Arzu Akbaş’a, şifa kapısı dünyada ilk kez uygulanan bir ameliyat yöntemiyle açıldı.