31 Aralık 2013 Salı

KENTER TİYATROSU'NDAN '2014 SHAKESPEARE YILI' İÇİN ÖZEL OYUN



Kenter Tiyatrosu, Shakespeare'in tek boyutlu kadın karakterlerine yeni bir soluk üfleyen “İyi Geceler Desdemona, Günaydın Juliet” oyununu Shakespeare'in 450'inci doğum gününde izleyici karşısına çıkartacak.

ATIK SULAR KLOZETTE KULLANILACAK



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, günlük hayatta kullandığımız ve en çok su israfına neden olan lavabo ve banyo sularının dönüşümü için  2 milyon lira bütçeli bir proje geliştirdi.

TİYATROYA İLGİ YÜZDE 85 ARTTI



Devlet Tiyatrolarının (DT) sahnelediği eserlere ilgi, 2002'den bu yana yüzde 85 artarak, 1 milyon 876 bin 700 seyirci rakamına ulaştı.

GÖKKUŞAĞININ ALTINA DAVETLİSİNİZ



2014’te 10’uncu yılını kutlayacak olan İstanbul Modern, yeni yıla Sarkis’in ‘Gökkuşak’ıyla giriyor. ‘Gökkuşak’ 365 gün boyunca İstanbul Modern’in ön cephesini sürekli aydınlatacak.

"AĞAÇ KESME, FİDAN DİK" KAMPANYASI



Orman Genel Müdürlüğünün 81 il geneline yaydığı "Ağaç kesme, fidan dik" kampanyası kapsamında vatandaşlara onbinlerce adet ağaç fidakı dağıtıldı.

RUH HASTALIKLARINA MÜZİKLİ TEDAVİ



Manisa Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi işbirliğiyle hastalara yönelik gerçekleştirdiği müzikli tedavi, Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde devam etti.