19 Nisan 2012 Perşembe

İNGİLİZCEYİ YAŞAYARAK ÖĞRENECEKLER

Yabancı dil eğitimini daha etkin ve verimli hale getirme, eğitmenlerin güncel materyalleri entegre edebilmesi ve tüm üniversite öğrencilerinin yabancı dil öğrenme imkanının sağlanması amacıyla Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen "Bütünleşik dil eğitim sistemi Projesi" ile Hakkari'den İstanbul'a tüm üniversite öğrencileri eşit ortamda İngilizce öğrenme fırsatı bulacak.

KALP KRİZİNİ BİLDİREN CİHAZ GELİŞTİRİLDİ

ABD’de henüz test aşamasında olan cihazın, kalp krizini tespit edebildiği belirtiliyor. Cihaz, ana damarlardan biri pıhtı ile tıkanır tıkanmaz "bip" sesi veriyor ve titreşime geçiyor.

YOUSSEF NABİL, GALERİST HASKÖY'DE

Mısır asıllı sanatçı Youssef Nabil’in İstanbul’daki ikinci kişisel sergisi ‘Hiç Gitmedin’ 28 Nisan’a kadar Galerist Hasköy’de görülebilir.

EV CİHAZLARINIZI DIŞARIDAN KONTROL EDİN

Cisco, bugün ve gelecekte kullanıcıların evlerindeki internet bağlantısını daha da etkili ve eğlenceli hale getirmeleri için mobil uygulama ile yönetilebilme özelliği ile Linksys® Smart Wi-Fi Routers’ın yeni serisini, tüketicilerin beğenisine sundu. Bu üç yeni Linksys Smart Wi-Fi Router, olağanüstü kablosuz performans ve maksimum veri hacmi sağlıyor. Aynı zamanda, çoklu ev ağlarının istenilen her yerde kolaylıkla yönetimini sağlayan Cisco Connect Software’in gelecek nesli olan Cisco Connect™ Cloud için de alt yapı sunuyor.