8 Temmuz 2011 Cuma

BU KÖY OKULU DİĞERLERİNE ÖRNEK OLSUN

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Kurtbağı köyüne, asansörlü ilköğretim okulu yaptırılıyor. Okul, yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak.

ETİ, ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ÜRÜN ÇEŞİDİNİ ARTTIRDI

ETİ, sindirim sistemi hastalığı olan 'çölyak' konusunda toplumu bilgilendirmek, farkındalığı arttırmak ve çölyak hastalarının yaşam kalitesini arttırmaya destek olmak amacıyla geliştirdiği Pronot ürün gamını genişletti.

ÇELİKTEN DAHA SAĞLAM

Kanada'nın Alberta eyaletinde çelikten daha sağlam kağıt üretildi. Eyalet hükümeti ile federal hükümetin ortaklaşa yürüttükleri 'Alberta Buluşlar Sistemi' kapsamında bir süredir devam eden çalışmalarda 'Nanocrystalline cellulose' (NCC) isimli bir madde elde edildi.

BON JOVİ İSTANBUL'DA

Efsanevi rock grubu Bon Jovi'nin solisti Jon Bon Jovi, grubun ''Greatest Hits Tour'' kapsamında İstanbul'da yarın vereceği konser için Türkiye'ye geldi.
Özel bir uçakla 18.00'de Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na inen Jon Bon Jovi, apronda uçaktan inerken hayranlarını selamladı. Daha sonra Genel Havacılık Terminali'ne giren Jon Bon Jovi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından terminal çıkışında kendisini bekleyen hayranlarının arasından geçerek özel bir araçla alandan ayrıldı.