28 Mart 2013 Perşembe

BODRUM OT FESTİVALİ 6 NİSAN'DA BAŞLIYOR



'Bodrum Ot Fest' 6-7 Nisan tarihlerinde Yalı Beldesi'nde başlıyor. Sürprizlerle dolu olan festivalde, 'Yöresel Ot Yemekleri' ile Bodrumlu ve Koslu aşçıların katılacağı 'Şeflerin Düellosu' yarışmaları da yapılacak.

OKYANUSLARI KURTARACAK PROJE



Dünyada her yıl yüz milyonlarca ton tüketilen plastik, okyanuslarda büyük bir kirliliğe neden oluyor. 19 yaşındaki genç bir girişimci, temellerini attığı projeyle okyanuslardaki mlyonlarca ton plastik atığı temizlemeyi amaçlıyor.

MİZAH FESTİVALİ BAŞLIYOR



Çankaya Mizah Festivali 2. yılında yine Ankaralıların yüzünü güldürecek.

TROPFEST FESTİVALİNİN KISA FİLMLERİ TÜRKİYE'DE



Avustralya'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde Tropfest kısa film festivalinde geçmiş yıllarda ödül kazanmış filmler Eskişehir ve Ankara'dan sonra bugün İstanbul'da gösterime giriyor.

TARIK ALİ SALT'A GELİYOR



Avrupa solunun önde gelen isimlerinden Pakistan asıllı İngiliz yazar, tarihçi Tarık Ali, SALT Galata’da devam eden ‘1+8’ sergisi kapsamında İstanbul ’a geliyor.

SANATIN KALBİ KAYSERİ'DE ATACAK



Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük kültür ve sanat merkezlerinden birini hizmete sundu. Her türlü ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapabilecek kapasiteye ve teknik donanıma sahip Kültür Sanat Merkezi'nin açılışı üç gün süren etkinlerle gerçekleşti.