31 Aralık 2012 Pazartesi

FACEBOOK'TAN ÖZEL YENİ YIL UYGULAMASI

Facebook, yeni yıl hazırlıkları kapsamında yepyeni bir uygulama geliştirdi. Buna göre, önceden belirlenen kişilere yazılacak yeni yıl kutlama mesajları tam gece yarısında otomatik şekilde ve özel mesaj yoluyla gönderilecek.

TİROİT HASTALARINI RAHATLATAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı, ''Tiroit hastalarının ilaç sıkıntısı çektiği'' iddiasının gerçek dışı olduğunu, böyle bir sıkıntı yaşanmadığını, bu yıl piyasaya geçen yıla göre iki kat fazla ilaç arz edildiğini bildirdi.

AVUSTURYA KÜLTÜR'ÜN İLK KONSERİ CKM'DE

Avusturya Kültür Ofisi yılın ilk konserini 3 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)'nde düzenliyor.

İDOB YENİ YIL KONSERİ TRT EKRANLARINDA

31 Aralık 2012 tarihinde gece saat 00.30da TRT Müzik ve Yılbaşı Gecesi yeni yıla girişte TRT HD kanalında Yeni Yıl Konseri olarak yayınlanacak.

DÜNYANIN EN İYİ 500 ÜNİVERSİTESİNİN 10'U TÜRK

ODTÜ Enformatik Enstitüsü URAP Laboratuvarı Başkanı Prof. Dr. Ural Akbulut tarafından, 2012'de dünyada 8 kuruluşun açıkladığı ''en iyi dünya üniversiteleri listesi''nin karşılaştırmalı raporu yayımlandı. Rapora göre, dünyadaki 8 sıralama sisteminden en az birinde ilk 500'e giren üniversiteler 1-500 grubunda yer aldı.

'ÜLKEM İÇİN ENGEL TANIMIYORUM PROJESİ' 27 BİN KİŞİYE ULAŞTI

Koç Holding’in, 2012 – 2013 yılı uygulaması olarak Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) işbirliğinde hayata geçirdiği ‘Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi’ 27 bin kişiye ulaştı.