14 Kasım 2013 Perşembe

GÖZLÜK CAMINI KIRAN BULUŞ



Astigmat, miyop ve hipermetrop gibi görme rahatsızlıkları olan kişilerin en çok şikayet ettiği her 1-2 yılda bir gözlük camı değişme şikayeti sona eriyor.

AHMED ARİF SON KEZ İSTANBUL SAHNELERİNDE



21 Kasım Perşembe günü saat 20.00'da Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda sahnelenecek "Hasretinden Prangalar Eskittim" oyunu, usta şairin şiirlerinden ve yaşam öyküsünden derleniyor.

HASTANEDEKİ ÇOCUKLAR GÜLDÜKÇE MUTLU OLALIM



Özlem Arman, hayata geçirdiği “Mutlu Olalım” projesinde, İzmir’de devlet ve üniversite hastanelerinde yatmakta olan çocukların tedavileri sırasında, sadece bedenen değil, ruhen de sağlıklı olmaları ve morallerinin yükselmesi için çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.

TASARIM BİENALİ DE ÜCRETSİZ OLACAK



İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından ilki geçen sene düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali’nin ikincisi 18 Ekim-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TURİSTİN YENİ REHBERİ 'HOWTOİSTANBUL' OLACAK



İstanbul Valiliği, İstanbul Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TÜRSAD ve İRO (İstanbul Turist Rehberleri Odası) ortaklığıyla İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi olan www.howtoistanbul.com sitesi kuruldu.

DOĞU'DAKİ HEKİME 3 BİN TL ZAM



Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, yapılacak düzenlemeyle 26 ilin bazı şehir merkezleri ve ilçelerinde sözleşmeli olarak görev yapacak pratisyen hekimlerin maaşında en az 2 bin, uzman hekim maaşları ise en az 3 bin TL ücret artışı olacağını açıkladı.