19 Ekim 2010 Salı

BİLİŞİMCİLERE ABD'DE STAJ MÜJDESİ

New York merkezli Traineesource şirketi, Yıldız Holding'in bilişim grubu şirketi Medyasoft işbirliğinde, Türk bilişim profesyonellerine ABD'de maaşlı staj programı başlattı.

U2'NUN YENİ ALBÜMÜ YAKINDA

Türkiye'de verdiği konser ve yaptığı açıklamalarla tartışma yaratan İrlandalı rock grubu U2'nun yeni albümünün gelecek yılın başlarında piyasaya çıkacağı açıklandı.

KANALİZASYONDAN TARİH ÇIKTI!

Edirne'nin Enez ilçesinde, kanalizasyon çalışması sırasında tesadüfen ortaya çıkarılan nekropolde, 2580 yıllık anfora (ölen kişinin cesedinin yakıldıktan sonra küllerinin içine konulduğu keramik kap) bulundu.

ONUNLA KONSER İLAHİ BİR TÖRENE DÖNÜŞÜYOR

Leonard Cohen'in Kanada’dan Amerika’ya, İsveç’ten Almanya’ya en beğenilen performanslarından oluşan 'Songs from The Road' çıktı.

ORMAN KÖYLÜSÜNE GÜNEŞ PANELİ

Orman Köy İlişkileriGenel Müdürlüğü'nce orman köylülerine verilen kredi sayesinde 7 yılda toplam 79 bin 879 aile, suyunu odun yerine güneş enerjisiyle ısıtmaya başladı.

İTÜ'DEN ELEKTRİKLİ MİNİBÜS

Mekatronik Eğitim ve Araştırma Merkezi, 10-12 saniyede 75 kilometrelik hıza ulaşabilen, Türkiye'nin ilk elektrikli minibüsünü yaptı.

TÜRK TELEKOM’DAN ÇEVRE DOSTU TELEFON

Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle iş süreçlerinde ve ofislerinde sürdürülebilir uygulamalar kullanan Türk Telekom, duyarlı müşterileri için de çevre dostu ürün ve hizmetler geliştiriyor. Türk Telekom’un satışa sunduğu çevre dostu dect telefon, üretiminde kullanılan malzemeler ve daha az enerji tüketimi ile çevreye duyarlı müşterileri için bir seçenek sunuyor.