25 Ekim 2013 Cuma

DÜNYANIN EN İYİ DANSÇILARI ODTÜ'DE BULUŞACAK



Dünyanın en iyi 100 dans sporu çifti arasında yer alan 16 çiftin de katılacağı, Türkiye'nin en büyük uluslararası dans etkinliği ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası, cumartesi günü Ankara'da düzenlenecek. Yarışmaya, 19 ülkeden 250'ye yakın sporcu katılacak.

ENERJİ İÇİN NANE VE LAVANTA YAĞI



Uzmanlar, gün içerisindeki enerjiyi yükseltmek için en iyi çözümün, kısa süreli, tıbbi nane yağı ve lavanta yağı koklanması olduğunu belirtti.

İLK "WELLNESS" KLİNİĞİ BODRUM'DA



Türkiye'nin ilk medikal Wellness kliniği 2014'te Bodrum'da açılacak.

OTOMOBİLLER ARTIK KALP DİNLEYECEK



Otomobiller artık kalp atış hızını dinleyip, şekerinizi kontrol edecek. 2015 yılında Türkiye’de satışa sunulan Ford modellerinde yer alacak bu teknolojiyle birlikte sürücü riskli durumlarda uyarılacak.

30. AYDIN DOĞAN ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



Bu yıl 30'uncusu düzenlenen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın birincisi Polonyalı Krzysztof Grzondziel, ikincisi Türkiye 'den Asuman Küçükkantarcılar, üçüncüsü ise Lüksemburglu karikatürist Pol Leurs oldu.

BİLİŞİMİN ŞOVU BAŞLADI



CeBIT, 24-27 Ekim 2013 tarihleri arasında, 4 gün boyunca İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 14. kez bilişim dünyası profesyönellerini, onbinlerce teknoloji tutkunun ve sektöre yön veren çok önemli isimleri ağırlayacak.

TÜRKLERE VİZE MÜJDESİ!



Türk vatandaşları Kuveyt'te havaalanında vize alarak girebilecek. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed el-Cabir es-Sabah tarafından kabulünün ardından, Kuveyt Başbakanı Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah ile Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Davutoğlu, temasları kapsamında Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk Ali el-Ganim ile de meclis binasında bir görüşme gerçekleştirdi.