24 Temmuz 2010 Cumartesi

SARAYBOSNA FİLM FESTİVALİ'NDE 5 TÜRK FİLMİ VAR

Avrupa'nın en başarılı film festivallerinden biri olmaya aday Saraybosna Film Festivali'nin 16'ncısı, Oscar ödüllü Bosna-Hersekli yönetmen Danis Tanoviç'in yeni filmi "Circus Columbia"nın dünya prömiyeriyle başladı.

ÖĞRETMENLERE "EŞ DURUMU" MÜJDESİ

Öğretmenler eşlerinin bulunduğu illerdeki kadroya atanabilecek.

"KENT BOSTANI"NI KAÇIRMAYIN

Nişantaşı Cumhuriyet Parkı'nda bir sergi... Adı PARK: bir ihtimal...

"Parkların ne olduğu ve ne olabileceği üzerine farklı sanatçıların yapıtlarını birararaya getiren bu sergi, gündelik hayatımızda içinden geçip gittiğimiz mekanların barındırdıkları öyküler ve potansiyellerle ilgileniyor."...

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI AĞUSTOS`TA YATACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylık farkı tutarları hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, kamu personelinin maaşlarının hesabına esas tutulan katsayıların 1-31 Temmuz tarihleri arası için yeniden tespiti nedeniyle emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 1 milyon 850 bin 913 kişiye 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere aylık farkı tutarları ödeneceği vurgulandı.

10. SİDE ULUSLARARASI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Belediyesi'nin bu yıl 10'ncusunu düzenlediği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, 24 Temmuz'da İtalyan Virtüözleri Oda Orkestrası Solist ve Şef Federico Mandelci'nin Side Antik Tiyatro'da vereceği saksofon konseriyle başlayacak.