30 Kasım 2010 Salı

3. BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ İTÜ'DE

3. Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ), İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından 10-11 Aralık 2010 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE SİNEMASI GEZİCİ FESTİVAL’DE

3-19 Aralık tarihlerinde sırasıyla Ankara, Artvin ve Ordu’da yapılacak 16. Gezici Festival, Türkiye sinemasının en yeni örneklerini sinemaseverlerle buluşturuyor. Yönetmen ve oyuncularının da gösterimlere katılacağı Festival’de pek çok film Ankara galasını yapacak.

KAPADOKYA'DA CAZ ZAMANI

Kapadokya Caz Günleri, Türkiye’nin tarihi hazinelerine ev sahipliği yapan Kapadokya’yı müzikle buluşturmak amacıyla 6-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

BU KÖYDE HERKES ZENGİN!

Çoğunluğu tekstil fabrikasında çalışan, tek bir işsizin bile olmadığı, Konya'nın Derebucak ilçesine bağlı Durak köyünde, her eve ayda en az 2 bin lira giriyor. Köydeki hemen herkes, ünlü markaların tekstil ürünlerini giyiyor.

YILBAŞI ÖZEL BİLETİ SATIŞTA

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yılbaşı özel çekilişinin biletleri satışa sunuldu.

Bu yılki çekilişte toplam 190 milyon 405 bin lira ikramiye dağıtılacak. Tam bilet 32, yarım bilet 16, çeyrek bilet 8 liradan satılacak. Geçen yıl 30 milyon lira olan büyük ikramiye bu yıl 35 milyon liraya yükseltildi.

HÜRRİYET

EYYVAH EYVAH İKİNCİSİ DE GELİYOR

Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrol oynadığı, geçtiğimiz sezona damgasını vuran “Eyyvah Eyvah”ın devam filmi, 7 Ocak 2011’de vizyona girecek.

“BOLU RÜYASI” GERÇEK OLUYOR

Hava ve çevre kirliliği ile sık sık ülke gündemine gelen ilimizde yıllar boyunca hayali kurulan “Temiz Bolu” rüyasının gerçekleştirilmesi adına önemli bir adım atıldı.