22 Ocak 2014 Çarşamba

SİNEMADA TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI



2013’te sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı. 4 Ocak 2013’ten 2 Ocak 2014’ü kapsayan bir yıl boyunca, 26 yıldan beri tüm zamanların seyirci rekoru, vizyona giren Türk filmi rekoru ve 1 milyon izleyici sınırını aşan film rekoru kırıldı.

NEMRUT'TAKİ HEYKELLER SOĞUKTAN KORUNUYOR



Kommagene Kralı Antiochus Theos tarafından M.Ö 62 yılında yapılan ve "Dünyada güneşin doğuşunun ve batışının en güzel izlendiği yer" olarak bilinen Nemrut Dağı ören yerindeki heykelleri korumaya yönelik çalışma başlatıldı.

NARDİS JAZZ CLUB’TE İMER DEMİRER QUARTET



Trompet yıldızı İmer Demirer, Serkan Özyılmaz(Piyano ve keyboard), Ozan Musluoğlu(Bas) ve Ferit Odman(Davul) ile 24 Ocak Cuma akşamı 22.30’da Nardis Jazz Club’ta konser verecek.

YENİ 'STAR WARS'TA SENARYO TAMAM



Star Wars serisinin yeni filmi Star Wars: Episode VII’ın yönetmeni J.J. Abrams, filmin senaryosunun tamamlandığını açıkladı.

ESKİŞEHİR'DE 'SUALTI DÜNYASI' AÇILDI



Eskişehir'de teraryum, dokunma akvaryumu, tropikal akvaryum, Amazon Nehri ve mersin akvaryumu gibi bölümleri bulunan, 84 farklı türden toplam 2 bin 150 balığm bulunduğu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası'nın açılışı yapıldı.

'MAKAS OYUNLARI'NIN 2'NCİSİ BAŞLADI



Dot’nun sahneye koyduğu Makas Oyunları’nın ikincisi 23 Ocak’tan itibaren sahnelenmeye başlıyor.