3 Ağustos 2012 Cuma

IAN ANDERSON 10 EYLÜL'DE İSTANBUL'DA

10 Eylül'de İstanbul'a gelecek olan Ian Anderson ve arkadaşları Küçükçiftlik Park'ta sahne alıp Thick As A Brick'i baştan sona çalacaklar. Yaklaşık iki saat sürecek olan konserin geri kalan bölümünde ise 2012'de çıkan Thick As A Brick Pt.2'den şarkılar ve unutulmaz Jethro Tull klasiklerinin seslendirileceği bildirildi.

FITIKTA YER ÇEKİMSİZ TEDAVİ

Uzaya giden astronotların bel ve boyun ağrısının azalmasından yola çıkılarak geliştirilen, Cerrahisiz Dekompresif Traksiyon tedavisinin bel fıtığına ve ağrılara yüzde 75 çözüm ürettiği bildirildi.

ROMA TÜRK FİLM FESTİVALİ'NİN ONUR KONUĞU CEYLAN

"2. Roma Türk Film Festivali", Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, Avrupa Birliği Bakanlığı desteğiyle, Roma Büyükelçiliği katkısı ve Ferzan Özpetek'in onursal başkanlığında, SRP İstanbul çatısı altında 18–21 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ALZHEİMER’DA YENİ UMUT

Çam kozalağında bulunan bir kimyasal maddeyi kullanan yeni bir hapın Alzheimer hastalığını geciktirebildiği hatta önleyebildiği belirtildi.

SABANCI VAKFI’NDAN 1.2 MİLYON TL HİBE

Sabancı Vakfı, Toplumsal Gelişme Hibe Programı (TGHP) kapsamında hibe vereceği ve birer model olacağına inandığı 2012 yılı projelerini açıkladı. 2009 yılından bu yana 20 projeye destek veren Vakıf, 2012 yılında kadın, genç ve engellilere yönelik 8 projeyi daha programa dahil etti. Bu yıl, 8 projeye 1.2 milyon TL ile hibe desteği verecek olan Vakfın, bugüne kadarki hibe desteği 6 milyon TL’yi aştı.

THY'DEN YENİ SEFERLER

THY, Şarm El Şeyh, Maldivler, Kinşasa ve Sebha seferlerine başlıyor.