6 Kasım 2013 Çarşamba

MENİSKÜSE AMELİYATSIZ ÇÖZÜM



Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. İlker Solmaz, vücudun kendini iyileştirme mekanizmasını devreye sokan proloterapi yöntemi ile menisküs yırtıklarının ameliyata gerek kalmadan tedavi edildiğini söyledi.

‘SAKALLI AKBABA’ KORUMA ALTINDA



Sinop'un Dikmen ilçesinde yaralı halde bulunan, Türkiye'de bilinen en büyük kuş türlerinden "sakallı akbaba" koruma altına alındı.

İSTANBUL GÜMÜŞLÜK AKADEMİSİ BAŞLIYOR



Günümüz edebiyatının önemli ismi Latife Tekin tarafından 1995’te Bodrum Gümüşlük’te kurulan Gümüşlük Akademisi, kış aylarında İstanbul Arnavutköy’e taşınıyor.

KİTAP FUARINDA ‘ONUR’LU GECE



TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur ödülleri önceki akşam Beylikdüzü’ndeki fuar merkezinde düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

SANATIN YENİ DURAĞI CONTEMPORARY ISTANBUL



Türkiye’nin çağdaş sanat fuarlarından Contemporary Istanbul açıldı. 3 gün sürecek olan fuar, 70 bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

PROSTAT KANSERİYLE SAVAŞTA DÖNÜM NOKTASI



Bir araştırmaya göre, tümörün ne ölçüde saldırgan olduğunu öngören yeni bir prostat kanseri testi, erkeklerin gereksiz yere ameliyat olmasını önleyebilir.

TAPUDA E-TERKİN DÖNEMİ BAŞLIYOR



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, ipotek terkini, haciz, satış şerhi gibi işlemleri elektronik ortama alma çalışmalarına başladı. Genel Müdürlük, uygulamaya ilk olarak ipotek terkinlerini elektronik ortama alarak başlayacak.