2 Mayıs 2012 Çarşamba

SUCUK VE SOSİS ARTIK 'YÜZDE 100' OLACAK

İşlenmiş et ürünlerinde hileyi önlemek için harekete geçen Tarım Bakanlığı, sucuk, salam ve sosiste karma et dönemini bitiriyor. Hazırlanan tebliğle bu ürünler yüzde 100 dana, yüzde 100 tavuk veya yüzde 100 hindi etinden üretilecek.

KAPADOKYA FOTOĞRAFLARI DÜNYA BİRİNCİLİĞİ GETİRDİ

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) Dünya Kültür Miras Sözleşmesi’nin 40’ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında tüm dünyada düzenlediği ‘Dünya Kültür Mirası ile Yaşamak’ konulu fotoğraf ve kısa film yarışması sonuçlandı.

16'NCI AFİFE TİYATRO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri", Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen görkemli törenle sahiplerini buldu. Geceye muhafazakar belediye çalışanı canlandırması yapan Müjdat Gezen damgasını vurdu. Gezen ödülü verdiği Nedret Güvenç’le tokalaşmadı, ellini göğsüne götürerek teşekkür etti.

KRAL TV EN İYİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Kral Yayın Grubu tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen Kral Müzik Ödülleri, önceki akşam İstanbul Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Müzik dünyasının yıldızlarını bir araya getiren gecede Kenan Doğulu, önümüzdeki günlerde çıkaracağı yeni albümünün çıkış şarkısı 'Bal Gibi'yi ilk kez seslendirdi. Ünlü sanatçıya sahnede, abisi Ozan Doğulu da eşlik etti.

SÜTAŞ'TAN DOĞU'YA YATIRIM

Bursa'da gelir vergisi rekortmenlerinde birinci sırada yer alan Sütaş, Doğu'ya 80 milyon dolarlık yatırımın planlarını yapıyor.