30 Ocak 2012 Pazartesi

TABLET BİLGİSAYARLAR BU PAZARTESİ DAĞITILIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı’nın merakla beklenen Fatih Projesi’nde son hazırlıklar da tamamlandı. Altyapı, akıllı tahtalar, içerik ve tablet bilgisayarlar olmak üzere 4 bölümden oluşan projenin en önemli ayağı olan tablet bilgisayarlar 30 Ocak’ta toplam 17 il ve 52 okula gönderilecek.

ENGELLİLERE İNDİRİMLİ İNTERNET

Engelliler 1 Şubat'tan itibaren interneti indirimli kullanacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, engelliler için genişbant internet tarifesini yüzde 25 indirimli sunacaklarını açıkladı.

CAZIN KALBİ ANKARA'DA ATACAK

Bu sene 15. kez gerçekleştirilecek olan "Cazın Nabzı" temalı Ankara Caz Festivali, 2 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında önemli isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

'CAN'A BÜYÜK ÖDÜL

Türk yönetmen Raşit Çelikezer'in yönettiği, Burak Akidil'in yapımcılığını üstlendiği “Can” filmi, dünyanın en büyük bağımsız film festivali olan “Sundance Film Festivali”nde Dünya Sineması Jüri Özel Ödülüne (dramatik dalda) layık görüldü.

OKULLARDAKİ KANTİN ÇALIŞANLARINA OBEZİTE EĞİTİMİ

Uşak Sağlık Müdürlüğü obezite ile mücadele kontrol programı kapsamında okullardaki kantin görevlilerine yönelik sağlıklı beslenme eğitimi verdi.