30 Kasım 2012 Cuma

BURDUR GÖLÜ'NÜ ORGANİK GÜL KURTARACAK

Burdur Gölü'nün çevresine, daha az su tüketerek gölün ömrünün uzatılmasına destek vermek amacıyla hazırlanan ''Göller Yöresi Kültürünü ve Göllerin Ömrünü Gülle Uzatma Projesi'' kapsamında 100 dekarlık alana gül fidanı dikildi.

CERVANTES ÖDÜLÜNÜ BONALD KAZANDI

İspanyol edebiyatının en prestijli ödülü olarak görülen Cervantes'i bu yıl İspanyol şair ve yazar Jose Manuel Caballero Bonald kazandı.

EN YAŞANILASI ÜLKE İSVİÇRE

The Economist dergisinin araştırma şirketi tarafından yapılan "Yaşanacak ideal ülkeler" listesi açıklandı. İsviçre, halkın refah düzeyi ve yaşam kalitesinin yüksekliğiyle listenin zirvesine yerleşirken Türkiye 51. sırada yer aldı.

DÜNYACA ÜNLÜ CERRAHLAR ANTALYA'YA GELİYOR

20. Uluslararası Türkiye Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongresi bölgesel ülke dernekleri ile beraber 19-23 Mayıs 2013'te Dünyaca ünlü çene cerrahlarını Antalya’da bir araya getiriyor.

‘TADINDA ANADOLU’ GLOBAL GURME LİGİNDE

İstanbul Atatürk Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmet veren Tadında Anadolu, ABD merkezli Daily Meal sitesinin önde gelen gurme ve gezginlerle gerçekleştirdiği ankette “dünyanın en iyi havalimanı restoranları” arasında yer aldı.