3 Şubat 2011 Perşembe

20 İLDE UCUZ KONUT KAMPANYASI

Ocak ayında 6 bin 758 konutu çekilişsiz-kurasız satışa çıkaran TOKİ, Şubat ayında da yoksul kesimi ilgilendiren 5 bin 834 konutluk (2 oda, 1 salon) kuralı satış kampanyası başlattı. 

KANI PIHTILAŞTIRAN BANDAJ HAYAT KURTARACAK

Bilim adamları, savaş alanında hayat kurtarmaya yardımcı olabilecek kanı pıhtılaştıran ve yaralardaki akıntıyı önleyen yeni bir kimyasal bandaj geliştirdiler.

MALATYA PİLOT İL SEÇİLDİ

Doğal ve kültürel varlıklarımızın korunarak gelecek nesillere aktarılması için envanterin çıkarılarak bir bilgi bankası oluşturulması, böylece Malatya ilini diğer illerden ayıran ve farklı kılan belirleyici etmenler ortaya çıkarılarak ilgili kurumlar tarafından değerlendirilmesini sağlayan proje çalışmasının devam ettiği bildirildi.

HAZIR GİYİMCİYİ MODA HEYECANI SARDI, HEDEFİNİ 17 MİLYAR DOLARA ÇIKARDI

Moda Fuarı ve Moda Haftası ile bir hafta bütün hafta boyunca modanın nabzını tutacak olan İstanbul, dünya moda endüstrisinin nabzını tutan önemli otorite ve alıcıları ağırlayacak. İstanbul Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) Alman IGEDO ile birlikte düzenlediği Collection Premiere İstanbul (CPI) Moda Fuarı dün açılışını yaparken, İstanbul Fashion Week de (IFW İstanbul Moda Haftası) kapılarını bugün açıyor.