25 Ekim 2013 Cuma

DÜNYANIN EN İYİ DANSÇILARI ODTÜ'DE BULUŞACAK



Dünyanın en iyi 100 dans sporu çifti arasında yer alan 16 çiftin de katılacağı, Türkiye'nin en büyük uluslararası dans etkinliği ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası, cumartesi günü Ankara'da düzenlenecek. Yarışmaya, 19 ülkeden 250'ye yakın sporcu katılacak.

ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu'ndan yapılan açıklamaya göre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin (ODTÜ), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasına denk gelmesi nedeniyle ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası adını verdiği 12. ODTÜ Açık Dans Turnuvası, ODTÜ Spor Merkezi'nde yapılacak.
2000 yılından bu yana geleneksel düzenlenen şampiyonaya, "dünyanın en iyi 100 dans sporu çifti" listesinde bulunan 16 çiftin de içinde yer aldığı 19 ülkeden yaklaşık 250 sporcu katılacak.
Sabah seansındaki eleme turlarında minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler yaş kategorilerindeki sporcular, Latin (Samba, Cha Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) ve standart (İngiliz Valsi, Avrupa Tangosu, Viyana Valsi, Yavaş Foxtrot, Quickstep) dans disiplinlerinde yarışacak. Etkinliğin en önemli bölümü gala programı, eleme turlarının tamamlanmasının ardından saat 19.00'da başlayacak.
Biletlere, şampiyonanın düzenleneceği ODTÜ Yerleşkesi'ndeki çeşitli gişelerden ulaşılabilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder