20 Mart 2010 Cumartesi

BOB DYLAN VE İSTANBUL, NİHAYET...

Modern zamanların tartışmasız en büyük müzisyeni Bob Dylan, tek bir konser için İstanbul’u ziyaret ediyor. Radyo Eksen’in medya sponsorluğu ile 31 Mayıs akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek konserde, Bob Dylan, eski ve yeni klasikleriyle müzikseverler için unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Time dergisinin “Yüzyılın En Önemli İnsanları” ve Rolling Stone’un “Tüm Zamanların En İyi Sanatçıları” listesinde haklı yerini alan Bob Dylan, birçok otorite tarafından Mozart ve Picasso gibi önemli sanatçılarla eş değer tutuluyor.

Sofistike ve akılcı şarkı sözleri, bunlara eşlik eden folk ve rock melodileriyle tüm zamanların en büyük sanatçısı olarak gösterilen Dylan, şimdiye kadar John Lennon’dan, Neil Young’a, David Bowie’den Nick Cave’e tüm büyük sanatçılar için hem bir model hem de yeri değiştirilemez bir ilham kaynağı oldu.

Bob Dylan en son 1989 yazında yine Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser vermişti. Şimdi bundan tam 21 sene sonra İstanbul’a geri dönüş yapan müzik efsanesi, asla kaçırılmaması gereken, unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Pozitif organizasyonu ve Garanti Bankası’nın katkılarıyla gerçekleşecek yazın bu ilk ve en önemli konserinin biletleri çok yakında Biletix’te ve Babylon gişede satışa sunulacak.

NTVMSNBC

0 yorum:

Yorum Gönder