10 Nisan 2014 Perşembe

HAVADA 'LEZZET' FARKLILAŞACAK



Pegasus Hava Yolları, Türkiye ’nin önde gelen şeflerinden Arda Türkmen ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde ünlü şefin tarifleri ile hazırlanan lezzetleri menüsüne katarak, misafirlerini bir yıl süresince havada Pegasus Cafe ile lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Uçuş modellerini her geçen gün yeni hizmetler katmayı hedeflediklerini anlatan, Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, şunları söyledi: “Farklı ne yapabiliriz, misafirlerimizin seyahatlerini nasıl çeşitlendirebiliriz diye düşünürken yolumuz Arda Türkmen ile kesişti. Tıpkı Pegasus gibi özel ve yenilikçi projelere imza atan Arda Türkmen’le gerçekleştirdiğimiz işbirliğimiz de bu farklılık arayışımızın sonucu. Sunduğumuz birbirinden özel yemek seçeneklerine Arda Türkmen’in lezzetlerini de ekleyerek misafirlerimize keyifli seyahat deneyimi yaşatacağız. Bir yıl boyunca misafirlerimize uçakta farklı lezzetler sunarak, uçmanın ve lezzetin yolunu Pegasus Cafe’de kesiştiriyoruz.”
Tarifleri Arda Türkmen tarafından verilen ikramları TURKISH DO & CO hazırlayacak. Türkmen, bizzat uçaklarda yaptığı gözlemler ve yolcularla kurduğu iletişimin sonunda tariflerini hazırladığını belirterek, “İlk önce elmalı tarçınlı kek ile başlayacağız. Ama bunun yanı sıra Pegasus için birçok yeni ürünler üzerinde çalışıyoruz. Yolcular uçakta tatlı kadar tuzlu atıştırmalıklarada yer verilmesini istiyorlar” dedi. Türkmen, “Bir yıl boyunca dört farklı tarif ile Pegasus Cafe menüsünde yer alacağız” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder