20 Eylül 2013 Cuma

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLLERİ VERİLDİ



20'nci Altın Koza Film Festivali'nde geleneksel olarak verilen Yaşam Boyu Onur Ödülleri, bu yıl ünlü oyunculardan Çolpan İlhan, İzzet Günay ve Demir Görgün Karahan ile yapımcı Necip Sarıcı'ya sunuldu.

Seyhan Baraj Gölü manzaralı Park Zirve Zaimoğlu Tesisleri'nde organize edilen ödül törenine festival konuğu beyazperdenin emekçileri ile kent protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Oyuncu Çolpan İlhan ile İzzet Günay'ın ödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Demir Karahan'ın ödülünü CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, Yapımcı Necip Sarıcı'nın ödülünü CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş sundu.
Ödül alan sanatçılar, Altın Koza'nın Türk Sineması'nda çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayıp, bu ödüle layık görüldükleri için Adanalılara teşekkür etti.
Törenin sonunda söz alan festivalin ev sahibi Zihni Aldırmaz da önümüzdeki yıl Türk Sineması'nın 100 yılını kutlayacaklarını, buna  kutlamalar gerçekleştirmek için çaba göstereceklerini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder