30 Ocak 2012 Pazartesi

CAZIN KALBİ ANKARA'DA ATACAK

Bu sene 15. kez gerçekleştirilecek olan "Cazın Nabzı" temalı Ankara Caz Festivali, 2 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında önemli isimleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Ankara Caz Derneği tarafından düzenlenen festivalin açılışını,ünlü davulcu Durul Gence'nin katılımıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığı Cazın Kartalları Orkestrası yapacak. Okay Temiz Project, Burhan Öcal Tuluğ Tırpan Duo ve Volkan Öktem feat. Laço Tayfa, İtalyan ve Afrikalı müzisyenlerden oluşan Odwalla, Avusturya’dan Michaela Rabitsch&Robert Pawlik Quartet gibi isimler festivalde sahne alacak isimler arasında.

Ayrıca festival kapsamında, ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev Trio ve Allan Harris albümlerindeki parçaları Ankaralı caz dinleyicileri için çalmaya hazırlanıyor.

Festivalin en çok merak edilen konserlerinden birisi de Turkophony Allstars feat. Dave Weckl. Buzuki Orhan'ın Anadolu ritimlerini ön plana alarak yaptığı bestelere dünyanın çeşitli yerlerinden müzisyenlerle yorumladığı projede, ünlü caz davulcusu Dave Weckl gruba eşlik edecek isimler arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder