19 Şubat 2011 Cumartesi

THY, TEK BİLET VE UYGUN FİYATLA ORTADOĞU'YA UÇURACAK

THY başlatacağı yeni uygulama ile vize istemeyen Ortadoğu ülkelerine gitmek isteyen yolculara uygun fiyatlarla tek biletle uçma imkanı sağlayacak.

THY Ortadoğu'dan sorumlu Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Altan Büyükyılmaz, başlatacakları Vizesiz Ortadoğu Projesi ile vize istemeyen herhangi bir ülkeye gitmek isteyen bir yolcunun başka bir ülkeden dönüşünü tek bir bilet üzerinden yapma imkanı sağlanacağını belirtti. Büyükyılmaz, bu anlamda ciddi bir fiyat yapılandırılmasına gideceklerini söyledi.

Yeni uygulamaya koyacakları Vizesiz Ortadoğu Projesini kısa zamanda yürürlüğe koymayı hedeflediklerini ifade eden Büyükyılmaz,"Vize istemeyen herhangi bir Ortadoğu ülkesine gitmek isteyen bir yolcunun başka bir ülkeden dönüşünü tek bir bilet üzerinden yaptırmayı amaçlıyoruz. Vize istemeyen ülkelere gitmek isteyenlere ciddi bir kolaylık sağlayacağız. Bunlar ister Türkiye'den olsun ister yurt dışından olsun bu uygulamadan faydalanacak." dedi. Proje ile ilgili bilgi veren Büyükyılmaz, "Bu ülkelere gitmek isteyenleri başka bir ülkeden dönüşlerini tek bir bilet üzerinden ve ciddi bir fiyat yapılandırmasıyla yapabilecekler. Bunun için ciddi bir fiyat yapılandırması olacak. Örneğin isteyen bir yolcu Halep'e indiyse dönüşünü Beyrut üzerinden yapabilecek. Üstelik bunu tek bir bilet üzerinden yapacak. Bununla ilgili fiyat konusunda da yapılandırılma yapılacak. Biz bu uygulamayı bölgeyi ziyaret etmek isteyenlere yönelik başlatacağız." dedi.

TNN HABER

0 yorum:

Yorum Gönder