28 Nisan 2010 Çarşamba

ÜNLÜ SANATÇILAR ÇOCUKLAR İÇİN BİRARADA

Ankara'da çocuklar yararına 30 Nisan'da yapılacak "Mayıs'a Dans" balosuna Berlin Comedian Harmonists, Nilüfer ve Anjelika Akbar müzikleriyle katkı sunarken, Türkan Şoray piyango çekilişini, Müjdat Gezen açık artırmayı yönetecek. Tayfun Talipoğlu ise iki kişiye fal bakarak geceye renk katacak.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi ve Almanya Büyükelçiliği'nin ortaklaşa organize ettiği "Mayıs'a Dans" balosunun amacı, UNİCEF İletişim Sorumlusu Sema Hosta, Federal Almanya Büyükelçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Michael Nowak ve Federal Almanya Cumhuriyeti Büyükelçiliği Çalışma ve Sosyal İşler Birinci Sekreteri Anke Siebold'un hazır bulunduğu toplantıda anlatıldı. Almanya Büyükelçiliği'nde yapılan toplatıda 30 Nisan'daki baloda açık artırma ve balo programı konusunda bilgilendirme yapıldı. Baloda, Sydney Olimpiyatları'nda sahneye çıkan Berlin Comedian Harmonists, dünyaca ünlü üstün yetenekli piyanist Anjelika Akbar, sinema oyuncusu ve yönetmen Türkan Şoray, tiyatro ve sinema oyuncusu Müjdat Gezen, çocukların eğitimine katkı sağlamak için bir araya geliyor. Baloda, Tayfun Talipoğlu'nun sürprizi ise iki kişiye fal bakmak olacak.

Saat 19.30'da başlayıp 02.00'ye kadar sürecek baloya, Berlin Comedian Harmonists, Nilüfer, Anjelika Akbar, Türkan Şoray, Müjdat Gezen, Tayfun Talipoğlu, Kültür eski Bakanı Talat Halman ve çocuk korosu gelecek. Nilüfer'e piyanoda Buğra Uğur eşlik edecek.

Bu arada çok sayıda ressamın, çocukların eğitimi için bağışladığı tablolar açık artırmada satılacak.

CUMHURİYET

0 yorum:

Yorum Gönder