28 Nisan 2010 Çarşamba

"DANSIN EFENDİSİ" GELİYOR

Tüm dünyada 67’den fazla ülkede 100 milyondan fazla seyirci tarafından izlenen ve dünya çapında gişe hasılatları kıran dans fenomeni Lord of the Dance, Türkiye’de ilk kez UNILIFE Organizasyonu ve CNN TÜRK'ün basın sponsorluğunda 11-12-13 Haziran 2010 tarihlerinde Maçka Küçükçiftlik Parkta 3 özel gösterim ile ülkemizdeki sanatseverlerle buluşacak.

Birçok ödül kazanmış bu uluslararası dans fenomeninin yaratıcısı ve yönetmeni olan Michael Flatley, tüm geleneksel sınır ve engellere rağmen, kalp ve zihnin, müzik ve dans ile birleşeceğini tüm dünyaya kanıtladı.

Los Angeles Times tarafından ”fantastik bir sanat şaheseri” olarak nitelendirilen Michael Flatley’in Lord Of The Dance’in hikayesi Little Spirit (Küçük Ruh)’in Lord Of The Dance’e (Dansın Efendisi) insanlarını, Karanlık Lord Don Dorcha’nın kötülüklerine karşı korumasında yardımcı olmak için zamanda yolculuk etmesiyle başlar.

Şeytani Karanlık Gücün kahramanımıza meydan okumasıyla devam eden bu olağanüstü macerada fondaki büyüleyici Kelt müziği eşliğinde, dansçıların bedenlerinin olağanüstü figürleriyle bir aşk hikayesi hayat bulur. Artık seyirciler aşk, tehlike ve arzularla dolu mitolojik bir evrene sürüklenmiştir.

CNN TÜRK

0 yorum:

Yorum Gönder