22 Ocak 2014 Çarşamba

NARDİS JAZZ CLUB’TE İMER DEMİRER QUARTET



Trompet yıldızı İmer Demirer, Serkan Özyılmaz(Piyano ve keyboard), Ozan Musluoğlu(Bas) ve Ferit Odman(Davul) ile 24 Ocak Cuma akşamı 22.30’da Nardis Jazz Club’ta konser verecek.

Ankara’da doğan İmer Demirer, müzik hayatına 1976 senesinde İstanbul Devlet Konservatuar’ı Trompet bölümüne girerek başladı. Burada 11 yıl Gökmen Ahmet Noyan’la çalıştı. 1987 senesinde M.S.Ü Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. 1989 yılında TRT Caz Orkestrasına katıldı. 1998’de kapanana kadar Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde “caz ensembleve trompet” dersleri verdi. Pek çok uluslararası festivalde sahne alan ve sideman olarak birçok albümde kaydı bulunan İmer Demirer, 2009 senesinde Pozitif Müzik etiketiyle “You, Me & Char” adlı albümünü yayımladı. Albümde kendi bestelerine de yer veren İmer Demirer, konser ve sahne çalışmalarına devam ediyor.
Nardis 25 Ocak Cumartesi, 22.30’da vokalist Meltem Ege’nin adıyla anılan altılıyı ağırlıyor. Toplulukta Ege’ye ünlü trompet sanatçısı Şenova Ülker,  Bulut Gülen (trombon), Önder Focan (gitar), Kağan Yıldız (bas), Berke Özgümüş (davul) eşlik ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder