2 Ekim 2013 Çarşamba

AKBANK CAZ'DA GRAMMY'Lİ EFSANE VE...



Akbank Caz Festivali’nde bugün üç konser var. Günümüzün en büyük cazcılarından Grammy ödüllü trompetçi ve multi-enstrümantalist Nicholas Payton, 21.30’da Babylon sahnesinde olacak. Belirli bir türe sadık kalmayan, her konserinde farklı tarzları bir araya getiren Payton, müzikseverlere geçmişten günümüze uzanan bir repertuvar sunacak.

Akbank Sanat ’taki ‘Testimoni’ başlıklı konser (19.00) ise müzikseverlere farklı bir müzikal deneyim vaat ediyor. Yeteneği ve müziğiyle kendisine yeni bir müzik oyun alanı yaratan Hollandalı sanatçı Martin Fondse, Eric Vloeimans’ın trompetiyle katıldığı ‘Testimoni’ projesiyle sahnede olacak. Hollandalı ikili, geçen yıl yayımladıkları albümle Edison Caz Ödülü’nü kazanmıştı.
Garajistanbul ’da saat 22.00’de sahneye çıkacak The Lost Fingers, ‘Çingene usulü caz’ olarak tanımladıkları kendilerine has müzikleriyle tanıştıracak izleyicileri. Klasik pop parçalarını bambaşka bir formda yorumlayan Kanadalı sıra dışı topluluk, tahmin edileceği gibi enerjisi yüksek ve eğlenceli performanslarıyla ünlü.

0 yorum:

Yorum Gönder