27 Aralık 2013 Cuma

TANSİYON HASTALARINA İYİ HABER!



Alman bilim adamlarının tıpta büyük buluş olarak nitelendirilen elektro akupunkturu tıbbın hizmetine sunmasının ardından 20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi. Dünyanın saygın hastane ve üniversitelerinde binlerce veri üzerinde yapılan klinik test çalışmalarında Jintong elektrostatik sinir uyarıcı tıbbı cihazın yüksek ve düşük tansiyonu düzenlemede şaşırtıcı bir şekilde başarılı olduğu açıklandı.

Yapılan bilimsel test çalışmaları Aralarında ABD, Avustralya, Japonya, Türkiye gibi ülkelerinde bulunduğu bir çok ülkenin sağlık bakanlıklarıyla paylaşıldı.
Elektro akupunktur prensipleriyle çalışacak şekilde dizayn edilen bu tıbbı cihaz her yaşta hastanın kolayca kullanabileceği şekilde tasarlandı. Cihaz sol bileğe takılarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılıyor. Cihaz bilekteki median sinirlerini etkili bir şekilde uyarıyor ve gerekli yerlere uyarı sinyalleri göndererek yüksek yada düşük kan basıncının etkili bir şekilde dengelenmesine yardımcı oluyor.
Cihazı kendi hastalarında kullanan ve yüksek derecede başarılı sonuçlar elde eden Doç.Dr Nuri Haksever ve Uzm.Dr.Hakan Yalman gibi önemli tıp uzmanları yaptıkları açıklamalarda; Yüksek tansiyonun kontrol altına alınmadığında sinsi bir katile dönüşebileceğini yada kişiyi ömür boyu felç bırakabileceğini, günümüzün ağır yaşam şartlarında başta sinir, stres ve yanlış beslenme gibi nedenlerin tansiyon rahatsızlığına sebebiyet verdiğini ,hekimler olarak bazen kontrol altına almakta zorlandığımız tansiyonun böyle bir mekanizma ile düzenlenebilmesinin büyük bir başarı olduğunu, ilaç içermeyen ve vücuda hiçbir şey enjekte etmeyen bu özel tıbbi cihazın kullanılması durumunda milyonlarca tansiyon hastasının yaşadığı Türkiye’de büyük yararlar sağlayacağını ifade ediyorlar.
Yapılan klinik test çalışmalarında , migren,baş dönmesi,düzensiz kalp atışı ,kulak çınlaması gibi durumlarda da ayrıca fayda sağladığı tespit edilen cihaz, Türkiye’de Sağlık Bakanlığı tıbbi cihaz mevzuatına uygun olarak belgelendirilip gerekli bildirimler yapılarak Türkiye özel tanıtım fiyatı 295 TL den Tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu.

0 yorum:

Yorum Gönder