13 Kasım 2013 Çarşamba

DÜNYACA ÜNLÜ FOTOĞRAFÇI DOĞA KOLEJİ'NDE



National Geographic Society’nin 125. yıl kutlamaları çerçevesinde Doğa Koleji ve National Geographic Türkiye işbirliğiyle Türkiye’ye gelen dünyanın en ünlü fotoğrafçılarından Matt Moyer, Doğa Koleji öğrencileriyle bir araya geliyor.

11 Eylül’den Irak Savaşı’na, Afganistan’daki paralı askerlerden, Mısır isyanına, dünyayı etkileyen önemli sosyo-kültürel olayları fotoğraflayan National Geographic fotoğrafçısı Moyer, Doğa Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerine bir günlük fotoğrafçılık eğitimi verecek.
New York’taki ikiz kulelerin yıkılışı, Afganistan’daki paralı askerler, Amerika’daki sağlık tesisleri ve Irak Savaşı’nda çektiği karelerle tanınan National Geographic fotoğrafçısı Moyer, 14 Kasım’da Doğa Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri ile bir arada olacak. Sanatın her alanında başarılı çalışmalara imza atan Doğa Koleji öğrencileri, Beykoz Doğa Kampüsü’nde, Matt Moyer’dan fotoğrafın a-b-c’sini öğrenecek.
National Geographic Society’nin 125. yıl kutlamaları çerçevesinde National Geographic Türkiye işbirliğiyle Türkiye’ye gelen Moyer, bir günlük atölye çalışmasında Doğa Koleji öğrencileriyle birlikte Beykoz Doğa Kampüsü’nü fotoğraflayacak. Moyer, öğrencilerin çektiği fotoğrafları tek tek değerlendirecek. Günün sonunda en güzel fotoğrafın ödüllendirileceği atölye çalışmasında öğrenciler, belgesel fotoğrafçılığını daha yakından tanıyacak.

0 yorum:

Yorum Gönder