12 Ağustos 2013 Pazartesi

SABANCI VAKFI'NDAN GENÇLERE DESTEK



Gençlerin eşit fırsatlardan yararlanması ve onların topluma aktif katılımları için ortamlar yaratılmasına yönelik çalışmalar yürüten Sabancı Vakfı , 12 Ağustos Uluslararası Gençlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı gençlerin bugünün ve geleceğin mimarları olduğunu söyledi.

Sabancı, 12 Ağustos Uluslararası Gençlik Günü vesilesiyle verdiği mesajda şunları söyledi: “Sabancı Vakfı olarak kurulduğumuz günden bugüne, 39 yıldır gençleri destekliyoruz. Gençlerin, toplumda eşit fırsatlara sahip olmalarını, istihdamdan eğitime, kültür sanattan sosyal hayata her alanda toplumsal hayata katılımlarını arttırmamız gerekiyor” dedi.
Sabancı Vakfı’nın, genç yaklaşımını engelli ve kadın çalışmalarına da entegre ederek kadın, genç ve engelli alanında yürütülen 37 projeye hibe verdiği ifade edildi. Sabancı Vakfı’nın, 39 yıldır başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan 39 binin üzerinde üniversite öğrencisine burs vererek, öğrencilerin eğitimlerine devam etmelerine katkı sağladığı kaydedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder