31 Temmuz 2013 Çarşamba

"EVDEKİ YABANCILAR" 9 AĞUSTOS'TA VİZYONDA



Türkiye'de Antalya Altın Portakal Film Festivali başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli festivalde gösterilerek, büyük beğeni toplayan 'Evdeki Yabancılar' 9 Ağustos'ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ege'de bir balıkçı kasabasında yaşayan Rum kadın Agapi'nin mübadeleyle Yunanistan'a gönderilmesinin üç farklı hayat üzerinde bıraktığı etki ve kişisel hesaplaşmaları konu alan film, yoğun festival temposunun ardından vizyona giriyor.
Bölge halkı ve Karaburun Belediyesi'nin desteğini alarak çekilen filmin galası Karaburun Festivali'nin açılış günü olan 9 Ağustos'ta şehirde kurulacak olan açık hava sinemasında izleyicisiyle buluşacak.
 Yapım ekibi ve oyuncularının da katılımıyla galası gerçekleştirilecek olan film; 1990'larda bir Ege balıkçı kasabasından, mübadele ile Yunanistan'a gönderilen bir Rum kadının, yıllar sonra evini aramak için doğduğu kasabaya geri gelmesi ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.
Ayrıca; çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festivallerden birçok ödül ile dönen “Evdeki Yabancılar” gösterime girmesinin ardından 31 Ağustos- 6 Eylül tarihlerinde Varna’da düzenlenecek olan 20. Uluslararası Love is Folly Film Festival’inde de yarışacak.

0 yorum:

Yorum Gönder