10 Temmuz 2013 Çarşamba

COMMAND & CONQUER ONLİNE TÜRKÇE, TÜRKİYE'DE



Türkiye’nin online oyun markası Joygame, EA Games işbirliği ile dünyaca ünlü strateji oyunu Command & Conquer’i Türkiye’ye sunuyor.

Tamamen Türkçe dil ve lokalizasyonla sunulacak bu oyun ile oyunlarda strateji sevenler keyifli bir deneyim yaşayacak.
Command & Conquer ile birlikte strateji oyunlarını sevenler, dev orduları yönetip dünyayı fetheden generaller olmaya hazırlanıyor. Resim ve yazılardan oluşan eski web tabanlı MMO oyunlarını bir tarafa bırakan oyuncular, Command & Conquer ile birlikte yeni nesil HTML 5 teknolojisi, gelişmiş grafik animasyonları ve ses efektleri ile zevkli, akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi yaşıyor.
Strateji oyunlarına yeni bir soluk getiren Joygame, Command & Conquer ile birlikte oyunculara yeni bir dünya vadediyor. Oyun içerisinde Tiberium dünyasında nasıl bir komutan olduğunuzu tüm dünyaya gösterebilirsiniz. Yeni saldırı ve savunma taktikleriyle kaynaklar ve dünya hakimiyeti için savaşabilir, diğer oyuncularla birlikte ittifaklar kurarak Tiberium için verilen büyük savaşa destek olabilirsiniz.
Hiçbir kurulum dosyası indirmeden ve yüklemeden oynayabileceğiniz Command & Conquer’i tamamen Türkçe olarak Joygame farkı ile deneyimleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder