3 Mayıs 2013 Cuma

GASTRO İSTANBUL BAŞLIYOR



Türkiye’nin en kapsamlı yeme-içme ve eğlence festivali “Arçelik Gastro İstanbul“, 9-12 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’taki etkinlik alanında sektör temsilcileri ile tüm yeme-içme ve eğlence meraklılarını biraraya getirecek. İstanbul’un en iyi kalite yiyecek ve içecek çeşitliliği lezzet standlarında sunulacak, özel etkinlikler gerçekleşecek.

Etkinlikte katılımcı restoranların standlarında lezzet sunumlarının yanısıra, festival sahnesi İstanbul’un yeme-içme ve eğlence çeşitliliğini keyifli bir şekilde sunacak. Kentin ünlü restoranlarının mutfaklarının gizli kahramanları işin sırlarını şovlarla paylaşacaklar. Beğenilen sanatçıların performansları etkinliğe renk katarken, Türkiye’de eğlence dünyasına yön veren başta Salih Saka, Yakuza, Doğuş, Doruk Can, Ufuk Akyıldız olmak üzere önemli DJlerin performansları festival katılımcılarını iyi müziğe doyuracak.
Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmeleri Derneği (TURYİD), Dream Design Factory (DDF) işbirliğiyle, Türk Mutfağı Derneği (TMD)’nin içerik ortaklığı ve Arçelik’in ana sponsorluğuyla düzenlenecek festivalde gastronomi kültürünü meraklılarıyla detaylı paylaşmak üzere de “Türk Mutfağı Derneği Etkinlik Çadırı” özel bir yer alacak. Sektöre, Türk ve Dünya Mutfağı’na dair önemli konu başlıkları, yerli ve yabancı uzman konuklar, akademisyenler ve usta şeflerle 4 gün boyunca farklı yönleriyle tartışılacak.

0 yorum:

Yorum Gönder