18 Ocak 2013 Cuma

YILIN İLK KİTAP FUARI ADANA'DA...



Yılın ilk kitap fuarı 15 Ocak'ta Adana'da başladı. 'Çukurova 6. Kitap Fuarı' 20 Ocak'a kadar TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak gezilebilir.

205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova 6. Kitap Fuarı'nın programında; sayıları 60'a ulaşan panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk edebiyatı konulu etkinlikler ile toplam 300 yazarın katıldığı imza günleri yer alıyor.
Aralarında Ahmet Telli, Can Dündar, Behçet Çelik, Canan Tan, Gülten Dayıoğlu, Nasuh Mahruki, Mine Soysal, Oya Baydar, Onur Öymen, Semih Gümüş gibi pek çok değerli şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar, 6 gün süresince Adanalı okurlarla bir araya geliyor.
Ayrıca Türkiye Yayıncılar Birliği ve TÜYAP tarafından düzenlenen 'Kapaklar Ormanı - Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisi'nde, 40'ın üstünde çocuk ve gençlik yayınevinin öne çıkan kitap kapaklarından yapılan bir seçki, ilginç bir tasarımla kitapseverlerin beğenisine sunuluyor. Sanatçı Sadık Karamustafa küratörlüğünde hazırlanan sergi fuar süresince gezilebilir.
Fuar bugün ve yarın 10.30-20.30; kapanış günü olan 20 Ocak Pazar günüyse 10.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder