11 Ocak 2013 Cuma

LUFTHANSA'DA TÜRK MUTFAĞI OLACAK



Lufthansa, bu haftadan itibaren Türkiye-Almanya uçuşlarında Türk mutfağından sunumlar yapacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye çıkışlı Business Class uçuşlarında yeni hizmet anlayışı kapsamında Yemek Sanatları Merkezi (YESAM) ile işbirliği başlatıldığı belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, ''Türkiye-Almanya hattında gerçekleştirmekte olduğumuz haftada 75'i aşkın seferle, gerek ekonomik gerekse etnik açıdan giderek güçlenmekte olan ilişkiler içinde bulunan en büyük iki Avrupa ülkesini birbirine bağlıyoruz. Lufthansa olarak ilk kez orta menzilli uçuşlarımızda yerel lezzetlere yer veriyoruz'' ifadelerini kullandı.
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Bea Berke ise her toplumun kendine özgü bir mutfak kültürüne sahip olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Ancak bunlardan bazıları, Türk mutfağı gibi asırlarca üç farklı kıtada varlığını sürdürerek, zengin bir mutfak kültürü oluşturmayı başarmıştır. Eminim ki, yeni hizmetimizle Türk yolcularımızın kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlayacak ama aynı zamanda da uluslararası yolcularımıza ülkeden ayrılırlarken bir kez daha bir Türkiye deneyimi yaşatmış olacağız.''

0 yorum:

Yorum Gönder