3 Eylül 2012 Pazartesi

ÇARŞIDA FESTİVAL VAR

Karşıyaka Çarşısı “İzmir Alışveriş Festivali”yle renklendi. Festival ile birlikte işyerlerinde başlayan büyük indirim kampanyaları nedeniyle vatandaşlar mağazaları doldururken, esnafın da yüzü güldü.

Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Konak Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “İzmir Alışveriş Festivali” Karşıyaka Çarşısı'nda da hızlı başladı. 31 Ağustos-9 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek festival kapsamında konserler, defileler, gösteriler düzenlenecek.
Festival kapsamında işyerlerinin saat 23.00'e kadar açık kalması ve özel indirimler yapması nedeniyle Karşıyaka Çarşısı vatandaşların akınına uğradı. Yüzlerce işyerinde, yüzde 70'lere varan indirimleri gören vatandaşlar ihtiyacı olan ürünleri kolaylıkla satın alma imkanını bulduklarını belirterek, “Bu fırsat kaçmayacak kadar güzel. Ekonomik imkansızlıklar nedeniyle alamadığımız kıyafetleri şimdi kolaylıkla satın alabiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
İzmir Fuarı ile aynı tarihlere denk gelmesi nedeniyle sadece İzmir içinden değil, çevre il ve ilçelerden de alışverişe gelenlerin olduğunu belirten işyeri sahipleri, “AVM'ler ile mücadele edebilmek için bu tür organizasyonlara ihtiyacımız var. İlk günden başlayan hareketliliğin artarak süreceğine inanıyoruz. Destek olan, katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek, memnuniyetlerini dile getirdi.
HÜRRİYET

0 yorum:

Yorum Gönder