30 Temmuz 2012 Pazartesi

STEVIE WONDER VE FEIST MAÇKA'DA

İKSV’nin 40. yıl sürprizleri, yılın ikinci yarısında da devam edecek. 25 Ağustos’ta Miller eş sponsorluğunda gerçekleştirilecek Feist konserinin ardından, “Garanti Caz Yeşili” etkinlikleri kapsamında 14 Eylül’de gerçekleştirilecek Stevie Wonder konserleri, yılın en çok ses getirecek konserleri olmaya şimdiden aday.

Stevie Wonder ve Feist konserine daha önceden bilet alan seyirciler, aynı biletlerle yeni konser mekanı Maçka Küçükçiftlik Park’a girebilecekler.

Yumuşak sesi, güçlü gitarı ve şarkı yazarlığı ile dinleyenleri kendine hayran bırakan Feist, İKSV’nin konuğu olarak Miller eş sponsorluğunda, 25 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30’da Küçükçiftlik Park Bahçe’de ilk defa İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

Feist konserinin bilet fiyatları 90 TL, 70 TL (tükendi), 60 TL (tükendi) ve 50 TL.

Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, popüler müziğin büyük ismi Stevie Wonder, 15 yıldır “Garanti Caz Yeşili” markasıyla, müziğin yaygınlaşmasına aralıksız destek veren Garanti Bankası’nın sponsorluğunda, 14 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’de Maçka’daki Küçükçiftlik Park’ta İstanbuldaki ilk konserini verecek.

Stevie Wonder konserine erken davranan kazanıyor, konsere bilet alan ilk 5.000 kişi, 100 TL’lik indirimli bilet fiyatından yararlanacak. Sınırlı sayıdaki ve kimlik göstererek yalnızca İKSV’den alınabilecek “öğrenci” biletleri ise 60 TL. Konserdeki diğer bilet kategorileri ise şöyle: 250 TL (ikinci sahne önü), 500 TL (birinci sahne önü), 600 TL (özel platform). Bilet alımlarında kredi kartı da geçerli olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder