4 Haziran 2012 Pazartesi

TENİS SOKAĞA İNDİ!

'TEB Sokak Tenisi' etkinliklerinde 78 ilde binlerce sporsever, zengin sporu tenis ile tanışma imkanı buldu. Amaç; İstanbul'da yakalanan ilgiyi sürdürmek.


İstanbul'daki TEB-BNP PARIBAS WTA Championship'te yaşanan büyük geri dönüş, Tenis Federasyonu'nu harekete geçirdi. TTF'nin ev sahipliğinde ve TEB'in sponsorluğunda gerçekleşen 'TEB Sokak Tenisi' etkinlikleri, 78 ilde 19-20 Mayıs tarihlerinde geniş katılımla gerçekleştirilirken, hava şartları nedeniyle İstanbul'da ertelenen etkinlik dün yapıldı.

Başkan Ayda Uluç, 'TEB BNP PARIBAS WTA Championship'te büyük başarı elde ettik. Tüm dünyanın gözünü Türkiye'nin ve İstanbul'un üzerine çevirmeyi başardık. Bu yılki çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor. Sokak tenisine destek vererek, tenisin yaygınlaşmasını sağlamak istiyoruz. Büyük destek veren TEB'e ve yöneticilere buradan teşekkür ediyorum' dedi.

TEB Genel Müdürü Varol Civil ise, 'TTF ve TEB ortaklığında düzenlenen bu organizasyon sayesinde ülkemizde tenis sporunun tanıtımı ve gelişimine katkı sağlanacak ve sporun geniş kitleler tarafından tanınmasına da fırsat verilecek. Sokak Tenisi aktiviteleriyle birlikte tenis, ülkemizin dört bir yanında oynanacak ve tenisin Anadolu'ya yayılmasında kesinlikle önemli bir çalışma olacak' diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder