12 Eylül 2011 Pazartesi

ENGEL TANIMAYAN BELEDİYE, ENGELLİLERİ DENİZLE BULUŞTURDU

Etimesgut Belediyesi, "Engellileri Denizle Buluşturma Projesi" kapsamında bu yıl 513 engelliyi gruplar halinde Antalya'ya tatile gönderdi.

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı İlimdar Boztaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Etimesgutlu engelliler olarak çok şanslı olduklarını, 1 yıl içerisinde 3 grup halinde toplam 513 engellinin denizle buluşturulduğunu söyledi. Boztaş, "Engellilerimizin moral ve motivasyonlarını kelimelerle anlatmak mümkün değil. Engelli çocuklarımız için inanılmaz bir rehabilite sağlandı. Engellilerimiz deniz, havuz, kumsal ve doğa ile dolu dolu bir hafta yaşadılar, tekneyle tur düzenlendi. Öğlen yemeğinde 150 engellimizle teknede balık yedik" dedi.

Boztaş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in bu tatil organizasyonlarının devam edeceğini söylediğini ifade ederek, Demirel'in "Etimesgutumuzda yaşayan imkanı olmayan engellilerimizin tespitlerini yapmaya devam edin. Engellilerimizin mutlu olmaları bizleri sevindiriyor. Şehrimizde ulaşamadığımız engellimiz kalmasın. Sosyal ortamlara taşıyamadığımız engellimiz kalmasın" dediğini belirtti.

0 yorum:

Yorum Gönder